Miten Avander toimii?

Avander-varausportaalista löydät laajan valikoiman loma-asuntoja 28:sta Euroopan maasta. Tarjontaamme on koottu monen maineikkaan Euroopan matkatoimiston loma-asuntoja selkeästi ja yhtenäisesti yhteen kohtaan. Näin Avander-portaali ei pelkästään säästä aikaasi, Avander.eukun ei tarvitse käydä läpi yksittäisten matkatoimistojen sivustoja, mutta samalla Avanderin sivuilla voit helposti verrata eri toimistojen tarjoamia asuntoja, koska yksittäisten loma-asuntojen tiedot on strukturoitu Avanderiin yhtäläisiksi.

Tällä tavoin Avanderissa voi tehdä nopean valinnan selkeästä valikoimasta ja portaalin yhteyden ansiosta kumppanitoimistoihin voi varata minkä tahansa loma-asunnon välittömästi ja mukavasti ONLINE.

Avander on yhteistyössä ainoastaan sellaisten tunnettujen Euroopan matkatoimistojen kanssa, joilla on pitkäaikainen kokemus loma-asuntojen vuokrauksessa. Tulemme jatkuvasti laajentamaan valikoimamme. Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman laajan valikoiman Euroopan parhaiden matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien tarjoamia loma-asuntoja.

Meidän kanssa voit olla varma tästä:

1. Takaamme laadukkaat ja varmistetut kumppanit – teemme yhteistyötä ainoastaan tunnettujen ja hyvin varmistettujen matkatoimistojen kanssa, jotka ovat loma-asuntovuokrausmarkkinoilla jo yli kymmenen vuotta, jotkut niistä jopa kymmeniä vuosia. Meidän kumppaneillamme on suorat sopimukset omistajien kanssa, niin sinä varaat loma-asuntosi ilman tarpeettomia välittäjiä.

2. Takaamme suoran maksun – maksat varauksen suoraan matkatoimistolle tilille, joka välittää loma-asunnon vuokrauksen, niin sinun ei tarvitse miettiä, saapuuko rahat kunnossa perille!

3. Takaamme saman hinnan – loma-asunnon varaat meillä aina samaan hintaan kuin matkatoimistolla, mukaan lukien mahdolliset alennukset, mikäli niitä voi valitsemasi loma-asunnon kohdalla valitsemasi ajaksi käyttää.

4. Takaamme avustuksen – olemme käytettävissäsi myös sen jälkeen, kun varaus on tehty, jos tarvitset apua maksamisessa tai haluat muuttaa varauksesi, ota yhteytä meihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten voin varata valitsemani loma-asunnon?
Loma-asuntoja Avanderissa on mahdollista varata online. Jokaisen loma-asunnon kohdalla löydät sivun lopussa varauslomakkeen. Valitse tulopäivä ja oleskelun pituus, ja mikäli asunto on saatavilla, riittää, kun täytät ja lähetät varauslomakkeen.
Miten saan selville, onko loma-asunto vapaa?
Jokaisen loma-asunnon kohdalla on saatavuuskalenteri, joka päivitetään säännöllisesti. Loma-asunnon saatavuuden haluamaasi aikaan voit selvittää syöttämällä varauslomakkeeseen tulopäivän ja oleskelun pituuden. Jos asunto on kyseiseen aikaan vapaa, tulee näyttöön hinta ja voit jatkaa ONLINE-varauksen tekemistä.
Huomautus: Pääkaudella on monessa kohteessa mahdollista tehdä varaus vain ajalle lauantaista lauantaihin.
Joissakin tapauksissa saatavuus voi olla varmistettava omistajalla. Silloin varaus on merkitty "Varaus pyynnöstä" ja lopullinen varauksen varmistus lähetetään 2-3 työpäivän sisällä, sen jälkeen kun se varmistettiin omistajalla.
Miten voin nähdä, onko ONLINE-varaus onnistuneesti suoritettu?
Onnistuneen ONLINE-varauksen jälkeen näkyy tätä koskeva ilmoitus varauslomakkeessa. Samanaikaisesti saat meiltä varauksen alustavan vahvistuksen sähköpostiviestillä. Varauksen lopullisen vahvistuksen ja ohjeet saat vähän myöhemmin sähköpostitse agentuurilta.
Millä tavalla voin maksaa ONLINE-varauksen?
Varauksen jälkeen maksetaan yleensä 25-30% suuruinen ennakkomaksu ja loput hinnasta maksetaan 4-7 viikkoa ennen matkan alkua. Konkreettiset maksuehdot on esitetty jokaisen loma-asunnon kohdalla hinnastossa. Maksu voidaan suorittaa debit/luottokortilla tai tilisiirtona. Vain vähän ennen matkalle lähtöä on mahdollista maksaa vain kortilla. Yksityiskohtaiset tiedot saat sähköpostitse agentuurilta.
Milloin saan ONLINE-varaukseeni liittyvät majoitustositteet (asunnon osoite, yhteystiedot)?
Loma-asunnon tarkan osoitteen, matkaohjeet ja asunnon vuokraajan tai agentuurin edustajan yhteystiedot saat yhdessä majoitustositteiden kanssa sähköpostitse agentuurilta koko hinnan maksamisen jälkeen, viimeistään 2-4 viikkoa ennen oleskelun alkamista.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Kirjoita meille osoitteeseen info@avander.eu.

AVANDER-tiimi toivottaa sinulle mukavaa lomaa!


Kirjoita meille

Englanninkielisillä kysymyksillä on etusija. Kiitämme ymmärryksestä. ×

Tietoja henkilötietojen suojaamisesta